Uitleg Survival Kit

De survival kit van What’s Goods. Wij hebben overal over nagedacht. De tas zelf is van zeer goede kwaliteit, deze zie je nergens anders. Elastiek en webbing op de voorkant waardoor je van alles erachter kan haken, en dat is hard nodig want er zit zoveel bij, dat de tas bomvol is. 

Zo zit er een handschep in, een multi-tool hakbijl met tang & hamer in 1, zakmes, tactical pen, zaklamp, spork, multi-tool creditcard, wegwerp regenjassen, flessendrager, isolatie deken & in de vorm van een tent, medische benodigdheden, vuurstarter en nog veel meer! 

De schep is helemaal ingeklapt, maar wees gerust, door aan de bovenste ring te draaien blijft de schep rechtop staan. Er zit zelfs een vuur blaaspijp bij, dit gebruikt men om zuurstof onderaan het vuurtje te blazen, om zo heel erg efficiënt het vuur op gang te houden of brengen. 

Om de vuurstarter te gebruiken is het belangrijk dat eerst de zwarte coating eraf is. Dit doe je door het eraf te schrapen met de meegeleverde tool. Wanneer dit eraf is, zal je zien dat vonken ervan af schieten. (Doe dit dus niet binnen!)

De glowsticks werken als ze gebroken worden, dus speciaal voor wanneer je ze nodig hebt en zullen nooit zomaar gaan gloeien. 

Voor alles geldt: Buiten bereik van kinderen houden!