Alles over survivallen, survival kits & noodpakketten.

De survival kit van What’s Goods. Wij hebben overal over nagedacht. De tas zelf is van zeer goede kwaliteit, deze zie je nergens anders. Elastiek en webbing op de voorkant waardoor je van alles erachter kan haken, en dat is hard nodig want er zit zoveel bij, dat de tas bomvol is. 

Zo zit er een handschep in, een multi-tool hakbijl met tang & hamer in 1, zakmes, tactical pen, zaklamp, spork, multi-tool creditcard, wegwerp regenjassen, flessendrager, isolatie deken & in de vorm van een tent, medische benodigdheden, vuurstarter en nog veel meer! 

De schep is helemaal ingeklapt, maar wees gerust, door aan de bovenste ring te draaien blijft de schep rechtop staan. Er zit zelfs een vuur blaaspijp bij, dit gebruikt men om zuurstof onderaan het vuurtje te blazen, om zo heel erg efficiënt het vuur op gang te houden of brengen. 

Om de vuurstarter te gebruiken is het belangrijk dat eerst de zwarte coating eraf is. Dit doe je door het eraf te schrapen met de meegeleverde tool. Wanneer dit eraf is, zal je zien dat vonken ervan af schieten. (Doe dit dus niet binnen!)

De glowsticks werken als ze gebroken worden, dus speciaal voor wanneer je ze nodig hebt en zullen nooit zomaar gaan gloeien. 

Voor alles geldt: Buiten bereik van kinderen houden! 

Klein maar fijn

Onze survival kit is klein, 21cm hoog. Het is dus geen rugzak. Dit is een ideaal formaat voor een noodsituatie, want het is zo mee te nemen: In de auto, op de fiets, lopend & weinig gewicht. Maar je hebt wel: vuur, warmte, gezien worden, verdediging, droog onderdak & eerste hulp bij ongevallen.

Koop 'm hier
  • Eten

    De overheid zegt dat je minimaal voor 48 uur eten in huis moet hebben, in het geval van een noodsituatie moet dit voldoende zijn. Meer is altijd beter natuurlijk.

  • Drinken

    3 Liter water per gezinslid per dag is de norm. Het liefst voor een week, nog beter is voor twee weken. Denk hierbij niet alleen aan drinken, maar ook wassen etc.

  • Radio

    Het liefst een radio op batterijen, want stroom heb je mogelijk niet meer in een noodsituatie. Dit is om essentiële updates te ontvangen.