Contact

Zeker zijn dat de bestelling morgen binnen is? Bestel dan op werkdagen voor 15:00. Soms kan het zijn dat de vervoerder voor vertraging zorgt, uiteraard kunt u altijd vragen naar de meest actuele levertijd.

Email: info@whatsgoods.nl
Telefoon: 085-1248705

KVK: 76178021
BTW: NL003054717B39

Contactformulier

Vragen?

Ik heb mijn pakket nog niet, HELP?!

Geen zorgen! Als u geen tracking ontvangen heeft kan het ook zijn dat uw pakketje via de briefpost komt. U kunt natuurlijk ook vragen aan onze klantenservice waar die blijft!

Hebben jullie een keurmerk?

Nee, keurmerken vragen (jaarlijks) enorm veel geld voor weinig. Bovendien hebben wij een super-mega snelle klantenservice die altijd voor u klaarstaat. Ook geloven wij in de kracht van reviews, zoals op TrustPilot. Deze zijn namelijk niet te koop.

Ik heb feedback over een product!

Wij testen onze producten uiteraard zelf ook uitvoerig, maar zien ook de waarde in van klant-inbreng. Heb jij een toevoeging, idee of feedback over 1 van onze producten? Stuur dan vooral een mail! Je krijgt dan altijd een kortingscode voor de volgende keer shoppen. Als wij uiteindelijk jouw inbreng gaan gebruiken voor de volgende batch, krijg jij ook nog een leuk gift-pakket. Jouw mening is dus geld waard!

Doen jullie ook zakelijk (bulk, b2b) leveren?

Zeker weten! Aarzel niet om even een mail te sturen.