Uitleg unieke ijslepel van What's Goods

Deze ijslepel is de laatste die je ooit zal kopen. Dat komt door meerdere factoren. Ten eerste is de ijslepel groter dan andere, waardoor je niet 3 bollen hoeft te scheppen om een normale portie te serveren. 

Daarnaast heeft de lepel unieke groeven, die zorgen dat ijs niet vast komt te zitten aan de lepel. Door het vlakke begin van de lepel schep je heel gemakkelijk door bevroren ijs heen, dus kracht zetten is verleden tijd. 

Om geen koude handen te krijgen hebben wij gezorgd voor een handvat dat geen kou doorlaat, dus ook ijshanden zijn niet meer aan de orde. Wat ook heel handig is is het feit dat het handvat ook nog eens anti-slip is, dus zelfs met natte handen vliegt de lepel niet uit je handen! 

Gebruik het voor ijs, om pitten uit fruit te halen, of… zelfs de verpakking te openen. De onderkant van het handvat heeft een heuse blik-opener. Dus zelfs de ijsbakken openen is geen probleem meer.

Waar wacht je nog op?!

Veelzijdig

Ijs scheppen dat nog bevroren is, de ijs-doos open maken met de achterkant zodat je jouw handen niet meer bezeert of het feit dat de anti-slip hendel er ook nog eens voor zorgt dat je handen niet meer koud worden. Veelzijdig is misschien wel een understatement.

Koop 'm hier